4 adet yufka
yarım kilo ıspanak
2 adet havuç
200 gram kıyma
2 adet soğan
Sosu için:
3 yumurta
1 çay bardağı sıvıyağ
1 çay bardağı süt
1 çay bardağı yoğurt
Yapılışı:
1.Katın harcı için:
Öncelikle soğanı ve küçük doğranmış ıspanakları kavurun ve tuz,pulbiber ve karabiberi ilave edin.
2.Katın harcı için:
Rendelenmiş havucu tavada soteleyin.
3.katın harcı için:
2.Katın harcı için:
Rendelenmiş havucu tavada soteleyin.
3.katın harcı için:
Yufkalardan bir tanesini serin ve sosu yufkaların üzerine sürün.
ikinci yufkayı serin ve sosu sürüp ıspanaklı harcı eşit şekilde yayın.
üçüncü yufkaya sosu sürüp rendelenmiş havucu yayın.
Dördüncü yufkaya sosu sürün ve kıymalı harcı yayın.
İki kenarından kıvırıp rulo şeklinde çok sıkı olmayacak şekilde sarın.
Üzerine yumurta sarısı sürün.
180 derece fırında pişirin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder