Kolayca hazırlanabilen pratik ve lezzetli bir tarif...
2 adet küçük muz
1 paket petibör bisküvi(29 adet)
1 çay bardağı az dövülmüş ceviz
Bulamak için:
3 yemek kaşığı süt
Yarım su bardağı hindistan cevizi
Yapılışı:
Derin bir kaba muzları rendeleyin.Daha sonra petibör bisküvileri mutfak robotundan geçirerek ekleyin.
Cevizi ekleyerek bisküvi karışımını iyice karıştırın.Eğer katı bir kıvam elde ederseniz az miktar süt ekleyip,tekrar karıştırın.
Muzlu bisküvi karışımından küçük parçalar alın.Eliniz de yuvarlayıp,küçük toplar yapın.
Daha sonra sütü küçük bir kaba koyun.
Muzlu bisküvi toplarını ilk önce süte batırın.Ardından hindistan cevizine bulayın.
Servis tabağına dizin.
Oğlum Alper Hakan yine işbaşında ...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder