Müthiş bir lezzet...Tek kelimeyle mükemmel...
Malzemeler:
(24 Adet)
2 paket kakaolu baton kek
100 ml sıvı krema
50 gram bitter
50 gram sütlü çikolata
1 paket kakaolu yaprak mısır gevreği
Yapılışı:
Hazır baton kekleri büyükçe bir kasede ufalayın.
Sıvı kremayı ısıtın.Kaynama noktasına gelince çikolataları ekleyin.
Sıcaklığı ile karıştırarak çikolataları eritin.
Hazırlanan karışımı kekin üzerine dökün.
Yoğurarak truff hamuru haline getirin.
Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alarak yuvarlayın.
Yuvarlanan hamurların üzerine üstten başlayarak alta doğru yaprak mısır gevreklerini kozalak şeklinde dizin.
Servis tabağına alın.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder